Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol5/c5/r95njc9178p0i0n/mbstudio.se/public_html/wp-content/themes/bb-theme/functions.php on line 73
om oss – mbstudio

Vi började från toppen!

Vi har utsökt smak,skönhet, elegant

Kära kund!

Varmt välkommen till oss på M´Beauty Studio! Vår nya hårsalong och skönhetsklinik på Storgatan 6 mitt i centrala Kungsbacka, 18 min med snabbtåg från Göteborgs centralstation! Vi erbjuder ett brett utbud av skönhets- och hårbehandlingar samt injektionsbehandlingar och givetvis använder vi oss av den senaste tekniken samt produkter av garanterat högsta kvalitet! Läs mer om våra produkter samt vilka maskiner och den specialutrustning som vi använder för våra skönhetsbehandlingar.

På M´Beauty Studio erbjuder vi dig injektionsbehandlingarna: Juvéderm fillers, Botox, PRP samt Belkyra. Dessa utförs av legitimerad tandläkare med certifikat speciellt för dessa injektionsbehandlingar. Våra injektionläkare är mycket erfarna och går kontinuerligt kurser och vidareutbildningar för att hela tiden hålla sig uppdaterade inom injektionsbehandling. Nyligen bestämdes att endast produkter från Allergarns produktserie Juvéderm ska användas för våra filler-behandlingar, eftersom dessa i dagsläget anses vara de absolut bästa på marknaden. Detta är ett exempel på hur vi strävar efter vårt motto - ”att alltid ge dig det bästa, till bra priser ”.

 

Eftersom vi vill ge dig ”det bästa”, vill vi också försäkra oss om att hela tiden kunna erbjuda dig de absolut senaste behandlingsmetoderna på området. Detta gör vi genom att hålla koll på de senaste forskningsresultaten och utbilda vår personal därefter. PRP-behandling (hudföryngrande behandling), trådlyft (ansiktslyft utan kirurgi), Belkyra (behandling av dubbelhaka) och Radiesse (ansiktsföryngring och handföryngring) är fyra populära nykomlingar inom det estetiska behandlingsområdet. Vår personal på M Beauty Studio håller just nu på att utbilda sig inom dessa områden för att vi ska kunna erbjuda det bästa! Dessutom ser vi till att hela tiden hålla våra priser i linje med genomsnittspriserna på respektive behandling, vilket innebär att du garanterat får ett bra pris hos oss!

Vi arbetar med många olika ansiktsbehandlingar alltifrån klassisk, djup-rengörande ansiktsbehandling, AHA-syra-behandling och C-vitaminbehandling till de populära och mer avancerade hudbehandlingarna: diamantslipning och microneedling med Dermapen!

En annan nyhet som vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder är fettfrysning med Coolsculping! Vi har precis köpt den senaste modellen och vi ser fram emot många nöjda kunder.

Vi jobbar med hårförlängningar och dessa är uteslutande med äkta hår! Fransförlängningen vi gör är med singelfransteknik. Se vårt bildgalleri på de fantastiska resultat vår hårfrisörska uppnår genom sin noggrannhet och skicklighet och på grund av den kvalitet på produkt som alltid garanteras hos oss.

Vår hårfrisörska utför även hårbehandlingar som Olaplex och Keratinbehandlingar, håruppsättningar för bal, bröllop eller fest! Givetvis erbjuder vi även de klassiska hårbehandlingarna såsom klippning, slingor, färgning med mera.

Vi jobbar med en avancerad typ av fotvård liknande den medicinska fotvården där du samtidigt kan njuta av ryggmassage i vår härliga massagestol!

 

Vi utför manikyr, välj mellan klassisk eller någon av många andra tekniker som vår nagel-teknolog arbetar med.

Permanent hårborttagning, vaxning, diatermi, ögonfransförlängning, 3D-bryn och Eye-star permanent ögonfransuppböjning är exempel på andra skönhetsbehandlingar som vi har att erbjuda dig!

Läs mer om våra behandlingar här på vår hemsida och tveka inte att kontakta oss om du har frågor!

 

Vi strävar efter att ditt besök här hos oss ska vara en helhetsupplevelse, både för kropp och själ. Vi vill ge dig det lilla extra. I våra moderna, nyrenoverade lokaler har vi skapat en varm och lyxig atmosfär. Vi hoppas att du kommer att njuta av din behandling här hos oss! Vi vill ge dig det bästa, till bra priser!

 

 

Varmt välkommen!