Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol5/c5/r95njc9178p0i0n/mbstudio.se/public_html/wp-content/themes/bb-theme/functions.php on line 73
Övrigt – mbstudio

Ögonfransförlänging

Vår ögonfransförlängning görs med singelfransteknik och vår behandlare har lång erfarenhet av denna metod. Hon är oerhört noggrann och kommer att göra allt för att dina önskningar om dina fransar uppfylls. Hållbarheten är 4-6 veckor.

3D-bryn

Den här metoden, för att få permanent snygga ögonbryn, har blivit mycket populär på kort tid. Behandlingen går ut på att man tatuerar in streck i huden för att simulera hår som inte finns där.

Eyestar

Eye Star ögonfransböjning ger permanent uppböjda fransar med en piggare och intensivare blick som resultat. Eye Star ögonfransböjning, för en brilliant look, håller i 6-8 veckor!

Frans och brynfärg

Vår hårfrisörska färgar dina fransar och bryn i valfri nyans, en utmärkt behandling för dig som inte vill sminka dig varje dag!Resultatet syns tydligt och färgen håller sedan i ca 2 månader!

Plockning&trådning

Du kan få dina bryn formade hos oss med antingen pincett, genom trådning eller med en kombination av de två, allt efter dina önskemål. Dessa diskuteras givetvis med behandlaren som också ger dig råd kring hur hon tror dina bryn blir som snyggast!

.

Make up

På vår salong jobbar även en make up-artist som gör alla typer av sminkningar. Smink för vardag och fest, bal eller bröllop! Välkommen in och gör dig riktigt snygg!

Hål i öronen

På vår salong kan du ta hål i öronen. Välj mellan olika färger och former på örhänge som är tillverkat av kirurgiskt stål och är allergisk testat.

Tandvård

På vår skönhetsklinik kan du göra en tandblekning med Brilliant Smile, ett skonsamt och smidigt sätt att få vitare tänder snabbt och smärtfritt!

Redo att sätta igång? Kontakta oss idag!

text.