Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/webvol5/c5/r95njc9178p0i0n/mbstudio.se/public_html/wp-content/themes/bb-theme/functions.php on line 73
PERSONAL – mbstudio

Vår Personal

Varmt välkommen!

M Beauty Studio

Zainab

legitimerad tandläkare, en erfaren injektions Botox och fillers.

På vår tandklinik Mölndalstandakut jobbar jag med tandvård av alla dess slag. Besök gärna vår webbsida www.molndalstandakut.se. Här erbjuder vi allmän tandvård, kirurgiska ingrepp, odontologi, estetisk tandvård, tandblekning med mera. I många år har tandläkaryrket varit mitt fokus, men då skönhet är ett annat område som ligger mig varmt om hjärtat så ville jag öppna en klinik inriktad på skönhet!

På vår nyrenoverade skönhetsklinik och hårsalong mitt i centrala Kungsbacka vill vi erbjuda det bästa av alla hår- och skönhetsbehandlingar. Jag började således att utbilda mig för att kunna utföra injektionsbehandlingar såsom Botox och fillers. Jag är certifierad för injektionsbehandlingar av svenska estetiska injektionsrådet. Detta är något jag verkligen tyckt varit roligt vilket också lett till en rad vidareutbildningar och specialiseringar. Efter många års praktiserande är jag idag en erfaren injektions och jag använder mig endast av den senaste tekniken och de bästa produkterna på marknaden. Hos oss är du i trygga händer och får ett garanterat bra resultat!

Välkommen!