Bildprodukter

Bildproduktion

Bildprintning för både proffs och amatörer i alla format från 10x15cm upp till 100x200cm.

ID kort

Vi gör ID-fotografering till alla former av
– KÖRKORT
– ID-KORT
– VISUM vid utlandsresa
– PASSBILDER till alla utländska pass
– Samt alla andra gånger det behövs en ID-bild
– 50 kr rabatt på lördagar
– Ingen tidsbokning krävs. Alltid drop-in!

Videokopiering och filmscanning

Inom videokopiering ingår all form av kopiering av alla former av videofilmer och överföring av ”gamla” Super 8 -filmer, diabilder m.m. till ett USB-minne. Hela familjens fotominnen samlas på ett ställe och kan delas till släkt och vänner.

Reproduktioner av gamla bilder

Gamla fotografier och familjebilder förändras med tiden. Bleknar, blir fläckiga och kanske till och med trasiga. Vi kan rädda de flesta skadade bilder så de nästan ser nytagna ut. Låt oss göra reproduktioner av dina viktigaste bilder. Vi redigerar och retuscherar med bästa resultat. Vi kopierar bilderna i valfritt format till alla i familjen.

Studentplakat

Med personlig och lokal service hjälper vi dig att välja bästa bild och design för att göra det bästa plakatet. Vi har många olika studentplakat och banderoller att välja mellan. I vårt pris ingår allt, inga kostnader för bildscanning och frakt tillkommer.

Alla får nu även en 15% rabattcheck på en studiofotografering av vår egna Moro Mou Studio vid beställning av studentplakat. På er rabattcheck kan ni även läsa mer om bokningsinformation och vad för slags fotografering som önskas.retuscherar med bästa resultat. Vi kopierar bilderna i valfritt format till alla i familjen.

Maila bild@bildbutiken.se eller ring 0768602172 för att beställa.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev